A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

Відбувся практичний семінар для вчителів англійської мови на тему: «Використання інноваційних технологій на уроках англійської мови»

Дата: 25.03.2024 12:07
Кількість переглядів: 50

    Завдання сучасного педагога - управляти процесами творчого пошуку, йдучи від простого до складного: створювати ситуації, що сприяють творчій активності та спрямованості школяра, розвивати його уяву, асоціативне мислення, здатність розуміти закономірності, прагнення постійно вдосконалюватися, розв'язувати дедалі складніші творчі завдання. І єдиним найефективнішим засобом досягнення мети є інноваційні технології навчання.

      14 березня на базі КУ «ЦПРПП» Іванівської сільської ради було проведено практичний семінар професійної спільноти вчителів англійської мови на тему: «Використання інноваційних технологій на уроках англійської мови». Головною метою заходу було ознайомити присутніх із теоретичними та практичними аспектами підвищення ефективності уроку англійської мови в ракурсі використання інноваційних технологій.

       Досвідом своєї роботи поділилася вчитель англійської мови ліцею с. Іванів Наталія Гаврилюк.

     Наталія Анатоліївна протягом атестаційного періоду працювала над темою «Використання інноваційних технологій на уроках англійської мови». Опрацювавши тему, зробила висновок, що вивчення іноземної мови потребує напруженої розумової роботи дитини та її власної активної участі в процесі. Цей результат можна досягти тільки при активному використанні інноваційних технологій.  Вона наголосила, що у процесі навчання найбільш доцільними є використання, в першу чергу, тих методів, при яких: в учнів розвивається бажання до творчої, продуктивної праці; учні прагнуть до активних дій, досягають успіхів і мотивують власну поведінку. 

      Наталія показала фрагмент уроку з використанням настільної гри у початкових класах та розповіла про практичні інструменти практичного уроку з досвіду своєї роботи.

      Отже, при застосуванні засобів новітніх технологій ефект можна досягти та при застосуванні гуманістичного підходу до навчання вчителем.

       Методи, які мають гуманістичний підхід допомагають вчителю розкрити творчий потенціал учневі, сприяють їх розвитку та вдосконаленню під час навчального процесу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень