A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

Для вчителів фізичної культури відбувся практичний семінар з волейболу

Дата: 11.03.2024 18:54
Кількість переглядів: 73

За ініціативи Комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради 07 березня 2024 року на базі ліцею с. Гущинці був проведений практичний семінар на тему: "Сучасні підходи у викладанні волейболу в школі". На семінарі були присутні вчителі фізичної культури від шести закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради та головні спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради.

Відкрили семінар директор ліцею Василь Первак та заступник директора з навчально-виховної роботи Ольга Кринична, які повідомили учасникам семінару загальні відомості про навчальний заклад, визначні здобутки у спортивній галузі закладу та план роботи семінару, а також побажали учасникам семінару плідної роботи.

В спортивній залі ліцею уже очікував Ярослав Кріт, вчитель фізичної культури ліцею с.Гущинці зі своїми вихованцями, аби продемонструвати сучасні методи та засоби навчання з волейболу.

У вступній частині уроку Ярослав повідомив тему, мету і завдання уроку, учні заміряли ЧСС. Далі – підготовча: вправи на місці, у русі, на координаційній драбині тощо.

В основній частині уроку Ярослав Кріт велику увагу приділяв спеціальним вправам з м’ячем, чим діти вдосконалювали навики прийому та передачі м’яча знизу і зверху. Наприкінці уроку відбулася навчальна гра у волейбол між учнями. Діти добре справлялись із поставленими завданнями, що свідчить про організацію і проведення уроків з фізичної культури на високому рівні.

Євгенія Зелена провела екскурсію у шкільному музеї історії села «Із глибини віків». Екскурсія видалася цікавою та пізнавальною.

Вчитель фізичної культури ліцею с.Гущинці Наталія Паньковецька з колегами підготувала фізкультурно-патріотичний захід «Спорт заради миру».

В рамкам заходу учасники семінару познайомилися з Іллею Довгалюком, призером Міжнародних змагань з карате, учасником фіналу Кубку Вінницької області з УШУ.

Софією Бутрик, призеркою Міжнародного Чемпіонату з художньої гімнастики, призеркою Всеукраїнських турнірів, яка порадувала учасників семінару граціозним виступом з гімнастики.

Учні ліцею на чолі з Наталією Паньковецькою активно долучалися до тематичних спортивних руханок, флешмобів (ГО «Спорт заради розвитку»), про що свідчать ряд відзнак і грамот. Одну з руханок продемонстрували і учасникам семінару.

По закінченню практичного семінару, було проведено засідання територіальної професійної спільноти вчителів фізичної культури, на якому відбулося активне спілкування та обговорення семінару.

На засіданні обговорили тему щодо організації та проведення змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», а також актуальні питання щодо організації і проведення Гімназіади з настільного тенісу.

Дякуємо за теплий прийом та високу організацію семінару адміністрації ліцею с. Гущинці, вчителям фізичної культури ліцею, колегам та усім причетним.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень