A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

Педагоги Іванівської громади навчалися користуватися електронними журналами

Дата: 11.01.2024 22:07
Кількість переглядів: 177

11 січня 2024 року, за ініціативи комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради, за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради, на базі гімназії з дошкільним підрозділом с. Грушківці було проведено семінар-практикум на тему: "Впровадження електронних журналів в освітнє середовище Іванівської громади". На семінарі були присутні представники від усіх закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради, загальна кількість яких склала – 25 осіб.

Відкрила семінар-практикум директор гімназії з дошкільним підрозділом с. Грушківці Раїса Колісник, яка зазначила, що їх навчальний заклад почав впроваджувати електронний документообіг ще у 2022 році і це дало ряд переваг, головними з яких є:

  • звільнення від надлишкової паперової роботи;
  • можливість відслідковувати динаміку успішності учнів;
  • ефективна комунікація з учнями та батьками;
  • можливість швидко та легко готувати освітню звітність і ін.

Побажала учасникам семінару плідної роботи.

Консультант КУ «ЦПРПП» Микола Федчишин повідомив, що даний захід організовано з метою розвитку професійної компетентності педагогів і підвищення рівня обізнаності з питань використання електронних журналів в освітньому процесі та процитував американського конструктора автомобілів, засновника корпорації «Форд Мотор» Генріха Форда: «Кожен, хто перестає вчитися, старіє, – не важливо в 20 або 80 років, – а будь-який інший, хто продовжує вчитися, залишається молодим…». І цей вислів є актуальним для вчителів по особливому.

Головним спікером семінару-практикуму була Ірина Дідик, учитель інформатики та математики, заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії з дошкільним підрозділом с. Грушківці.

Вона презентувала електронний журнал на порталі «Нові знання» та поділилася досвідом використання його в навчальному процесі, а саме:

  • адміністрування електронного журналу;
  • функції та повноваження класного керівника в системі;
  • надання доступу вчителям-предметникам на порталі;
  • надання доступу батькам і учням на порталі;
  • створення та робота з електронними журналами і ін.

Під час семінару відбувалося активне спілкування та обговорення роботи з електронними журналами, що свідчить про зацікавленість темою та її актуальність.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень