A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

Гімназіада продовжується змаганнями з баскетболу 3х3 серед юнаків

Дата: 27.10.2023 18:42
Кількість переглядів: 389

26 жовтня 2023 року у спортивно-відпочинковому містечку с. Іванів відбулися змагання з баскетболу 3х3 серед юнаків. Змагання з баскетболу 3х3 в Іванівській громаді проводилися вперше і вони були другим видом в рамках проведення Гімназіади серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради у 2023-2024 навчальному році.

Змагання розпочалися із урочистого гімну України та хвилини мовчання з метою вшанування світлої пам’яті полеглих воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Головним суддею змагань був Володимир Суханов – вчитель фізичної культури гімназії з дошкільним підрозділом с. Грушківці. Головним секретарем – Сергій Броварник, вчитель фізичної культури ліцею с. Пиків.

Участь у змаганнях взяли команди від трьох навчальних закладів громади: ліцею с. Іванів, ліцею с. Пиків та ліцею с. Уладівка.

Змагання проводилися за діючими Офіційними правилами з баскетболу 3х3 2019. До складу команд входили 4 юнаки 2007 року народження і молодші. Команди грали за коловою системою в одне коло.

У підсумку проведення Гімназіади з баскетболу 3х3 серед команд закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради місця розподілилися наступним чином: 

1 місце – ліцей с. Іванів;

2 місце – ліцей с. Уладівка;

3 місце – команда «Хортиця» ліцею с. Пиків.

 

Головним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради Оксаною Муляр було нагороджено командними грамотами учасників змагань.

Бажаємо спортсменам досягати нових висот у майбутньому, а команді-переможниці ліцею с. Іванів гідно виступити на районному етапі Гімназіади, який пройде у Хмільнику в лютому місяці 2024 року.

Протоколи змагань.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень