A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

В Іванівській громаді вперше відбулися змагання з Cool Games

Дата: 19.10.2023 18:02
Кількість переглядів: 319

19 жовтня 2023 року на спортивно-відпочинковому містечку с. Іванів стартувала Гімназіада серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради у 2023-2024 навчальному році.

Першим видом програми були конкурси та естафети з Cool Games, в яких взяли участь команди від усіх навчальних закладів громади.

Змагання розпочалися із урочистого гімну України та хвилини мовчання з метою вшанування світлої пам’яті полеглих воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Учасників змагань привітав начальний відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради Микола Клімішин.

Головним суддею змагань був Микола Федчишин – консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Іванівської сільської ради, вчитель фізичної культури гімназії с. Слобідка, координатор соціального проекту "Активні парки - локації здорової України".

Головним секретарем – Наталія Паньковецька, секретар, вчитель фізичної культури ліцею с. Гущинці.

До складу команд входили 3 хлопчика та 3 дівчинки 2012 року народження і молодші. Способом жеребкування команди були розподілені на дві групи, де вони змагалися за коловою системою. Далі, команди, що посіли перше та друге місця в кожній з груп, зустрічалися у півфіналі.

Переможці півфіналів змагалися за 1 місце, програвші – за 3-тє.

Кожна командна зустріч складалася із трьох естафет. Перемога в кожній зустрічі зараховувалася команді, яка перемогла у двох естафетах і їй зараховувалося два очка. Якщо рахунок рівний (1:1), тоді розігрувалася третя естафета.

У підсумку проведення Гімназіади з Cool Games серед команд закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради місця розподілилися наступним чином: 

1 місце – ліцей с. Уладівка;

2 місце – ліцей с. Гущинці;

3 місце – ліцей с. Іванів;

4 місце – команда «Блискавка» гімназії с. Слобідка;

5 місце – гімназія з дошкільним підрозділом с. Грушківці;

6 місце – команда «Хортиця» ліцею с. Пиків;

7 місце – гімназія с. Іванопіль.

Учасники змагань були нагороджені командними грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради.

Дякуємо нашим Захисникам України за можливість навчати та проводити фізкультурно-оздоровчі заходи для нашого підростаючого покоління!

Протоколи змагань


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень