A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

У рамках проєкту «Оновлена інформатика — IT-студії» розроблено цифрові освітні ресурси з інформатики для 2-11 класів

Дата: 02.10.2023 11:17
Кількість переглядів: 60

За ініціативи Міністерства цифрової трансформації, Міністерства освіти і науки України та за підтримки програми EU4DigitalUA у рамках проєкту «Оновлена інформатика — IT-студії» розроблено цифрові освітні ресурси з інформатики для 2-11 класів закладів загальної середньої освіти України.

Розроблені в рамках проєкту цифрові освітні ресурси створено у відповідності до Державного стандарту початкової освіти, Державного стандарту базової середньої освіти та концептуальних засад реформи Нової української школи, що дозволяє використовувати їх під час вивчення інформатики за різними модельними навчальними програмами.

Навчальні матеріали призначені як для опрацювання учнями під керівництвом учителя в очному, дистанційному та змішаному форматі, так і для самостійного навчання. Вони складаються з послідовного викладу навчального матеріалу та різноманітних типів завдань, спрямованих на набуття компетентностей, передбачених Державними стандартами освіти, і орієнтовані для використання вчителями інформатики, учнями та їх батьками.

Усі матеріали ІТ-Студій розміщено на електронній платформі https://it-osvita.diia.gov.ua/, можливості якої дозволяють гнучко формувати навчальну траєкторію з модулів різних змістових ліній різних циклів освіти відповідно до обраної модельної або навчальної програми. Наразі на платформу завантажено освітні ресурси змістової лінії «Цифрова грамотність» для 2-11 класів. Освітні ресурси інших змістових ліній будуть додаватись до платформи поступово. Найближчим часом функціонал платформи буде розширено інструментами для оцінювання результатів навчання, статистики та аналітики.

Методичні рекомендації для вчителів інформатики по впровадженню ІТстудій розміщені за посиланням https://vse.ee/byyd.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень