A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури

Дата: 28.03.2023 16:14
Кількість переглядів: 80

27 березня 2023 року у приміщенні Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Іванівської сільської ради (далі - Центр) відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури на тему «Шляхи підвищення рухових активностей фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в навчальних закладах в умовах воєнного стану».

Відповідно до листа Вінницького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на засіданні обговорили Стратегію розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти 2023-2024 та шляхи її реалізації.

Із Стратегією можна ознайомитися за посиланням.

Консультант Центру Микола Федчишин ознайомив колег із новим фізкультурно-розважальним заходом «Cool Games», який за наявності матеріально-технічної бази можна і потрібно впроваджувати на уроках фізичної культури, особливо у 5-6 класа.

Із заходом «Cool Games» можна ознайомитися за посиланням.

 

Олександр Грищишин зазначив основні Правила гри у шахи ФІДЕ, за якими незабаром відбудеться Гімназіада з шахів серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради на базі ліцею с. Іванів.

І на завершення обговорили особливості проведення Гімназіади з легкої атлетики серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Іванівської сільської ради. До слова був запрошений Анатолій Міськов, як головний суддя з виду легка атлетика.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень