A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

Створення професійної cпільноти вчителів предмета "Захист України"

Дата: 29.11.2021 12:38
Кількість переглядів: 35

 25.11.2021 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено засідання вчителів Захисту України, керівника гуртка "Джура" та виховників роїв. На засіданні створили професійну Спільноту вчителів Захисту України закладів загальної середньої освіти Іванівської територіальної громади. До складу спільноти увійшли 12 осіб, обрали голову та секретаря спільноти.

        Консультант Федчишин М.М. ознайомив з Наказом МОН України "Про проведення у 2021/2022 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")" від 04.10.2021 р.

        Ми обговорили типові Правила та Умови проведення змагань і конкурсів І (місцевого), ІІ (обласного) і ІІІ (Всеукраїнського) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") у середній віковій групі ("Джура - Сокіл" - 11-14 років) від 13.02.2020 р.

        Вирішили звернутися із клопотанням до Відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради про забезпечення необхідним інвентарем (спорядженням) місцевого етапу Гри "Джура".


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень