A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іванівської сільської ради

День тренінгу першої психологічної допомоги

Дата: 15.04.2022 12:33
Кількість переглядів: 111

День тренінгу першої психологічної допомоги

Перша психологічна допомога – це те, що у своєму повсякденному житті здійснює кожен із нас по відношенню до тих, хто поруч – чи то близькі люди, чи зовсім незнайомі. В різні періоди життя всі ми стикаємося з багатьма складними ситуаціями та викликами долі. Отже, важливо знати, як допомогти передусім собі самому, аби вміти потім допомагати іншим.

          

Зважаючи на важливість та актуальність в умовах воєнного стану цього питання, 14 квітня 2022 року в Іванівській громаді на базі місцевого ліцею відбувся день тренінгу першої психологічної допомоги від MSF. Тренер Майя Лукова презентувала практичні вправи щодо алгоритмів надання першої психологічної допомоги, керування стресом, сутності та завдань кризової психологічної допомоги із дотриманням обов’язкових принципів поваги до безпеки, гідності та прав постраждалих.

            Учасники тренінгу дізналися про етичні рекомендації того, що «слід» і «не слід» говорити та робити в інтересах потерпілих, а також про важливість самим знаходитись у рівновазі та вміти опановувати власний психоемоційний стан.

            Наприкінці заняття учасники тренінгу поділилися отриманими враженнями та висловили подяку за отримані нові корисні навички, необхідні для роботи з людьми, які опинились в кризовій ситуації не лише в умовах воєнного стану але й у мирний час.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень